Spalatorie de covoare

  • Home
  • Spalatorie de covoare

SPALATORIA DE COVOARE LEA CLEAN

Spalam covoare, canapele, mochete, tapiterii la comanda in Cluj Napoca.
Oferim servicii de calitate si echipamente profesionale.

Spalatoria de covoare LEACLEAN a aparut din dorinta de a avea la indemana un serviciu care sa respecte nevoia de igiena a oricarei familii.

In covoare se aduna mult praf si bacterii. Aspiratorul indeparteaza doar partial aceste bacterii. Pentru o curatare adecvata, este recomandata spalarea covorului cel putin o data pe an.

La spalatoria de covoare LEA CLEAN urmam trei reguli importante in curatarea covorului:

  • la spalare folosim detergent profesional , conceput exclusiv pentru spalarea covoarelor , precum si diverse solutii pentru indepartarea petelor in functie de specifiul lor.
  • folosim aparat de spalat cu jet de apa cu presiune ridicata, perie electrica profesionala care periaza covoarele in profunzimea lor exercitand un numar mare de rotatii pe minut, astfel ca orice urma de praf  si murdarie vine indepartata.
  • Clatim covorul cu multe jeturi de apa  si il stoarcem prin centrifugare ,pentru a elimina COMPLET murdaria, scamele si urmele de detergent din tesatura. In aceasta etapa se elimina pana la 95% din apa din covoare.
  • Uscam covoarele intr-un uscator special conceput dotat cu ventilatoare puternice care circula aerul cald permanent si dezumidificatoare care absorb rapid umezeala , facand posibila uscarea intr-un timp foarte scurt ,pentru a preveni aparitia bacterilor, mucegaiului sau a mirosurilor neplacute care se pot dezvolta in covoare.

 

Tarif: 10 lei mp . Transport gratuit in  Municipiul Cluj Napoca

Transportul constă in ridicarea si livrarea covoarelor de la/la domiciliu indiferent de mărimea acestora.

Livrare in max 48 de ore din momentul ridicarii.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒