Despre noi

Lea Clean este o spalatorie de covoare si autoturisme situata in Cluj Napoca, cartierul Marasti, pe strada Campina, la numarul 62 A.

Dorim sa satisfacem clientii prin servicii de calitate,promptitudine si profesionalism. Ne straduim sa satisfacem si cei mai exigenti  clienti.

Termeni si condiţii –Spalatoria de covoare LEA CLEAN

Asigură exclusiv servicii profesionale de spălare si curăţare a covoarelor. Serviciile LEA CLEAN pot fi comandate atat de persoanele fizice cât si de cele juridice.Comenzile se pot lansa telefonic la numerele de telefon: 0753 384 221,0753 365 565 de Luni până Vineri in intervalul orar 08:00 – 19:00, Sambata 08:00 – 15:00 . Programările sunt inregistrate in ordinea  primirii, in funcţie de capacitatea de producţie si transport a firmei. Fiecare comandă va fi programată pe zile si intervale orare pentru ridicare/livrare. La momentul ridicării comenzii, beneficiarul va primi un exemplar din bonul de comandă. Plata contravalorii serviciilor se va face la momentul livrarii.

CONDIŢII DE TRANSPORT
 Transportul (ridicare si livrare) este GRATUIT in Mun.Cluj Napoca .

CONDIŢII DE LIVRARE
 Termenul de livrare este de 24 până la 48 de ore de la momentul ridicării. În cazul în care livrarea comenzii nu se poate efectua din diverse motive independente de voinţa LEA CLEAN (lipsă beneficiar la adresă), beneficiarul va fi anunţat printr-o notificare scrisă (sms, telefonic), care va conţine data şi ora la care s-a încercat livrarea si un număr de telefon unde se pot obţine informaţii.
În cazul în care livrarea nu s-a putut efectua dupa a doua încercare, clientul se obligă să ridice comanda de la sediul firmei.

LIMITA DE RĂSPUNDERE
  1. Spălarea covoarelor se face cu apă si detergent cu ajutorul utilajelor şi echipamentelor specializate. Uscarea se face în încăperi special amenajate cu mediu controlat.
2. Spalatoria LEA CLEAN este absolvita de răspundere în cazul în care covorul se deteriorează in urma proceselor de spălare/uscare din cauza unor vicii ascunse (ţesătură nerezistentă la apă, culoare destabilizată, ţesături de surfilare desprinse, franjuri deterioraţi, crăpături sau taieturi apărute pe spatele covorului, desprinderea părţilor cauciucate, desprinderea lipiturilor de bordură, ţesaturi afectate de molii, mucegai sau alţi factori externi).
3. Spalatoria LEA CLEAN nu îşi asumă respunderea pentru covoarele din piele, blană naturală, matase sau pentru cele care au porţiuni din aceste materiale, aceste articole fiind spălate si uscate exclusiv pe răspunderea clientului.
4. . Spalatoria LEA CLEAN   nu poate garanta eliminarea petelor dificile. Se vor folosi soluţii speciale pentru îndepărtarea petelor, urmând ca procesul de curăţare/detaşare să fie repetat in măsura în care textura covorului sa nu fie afectată.
5. Spalatoria LEA CLEAN  este absolvită de răspundere in cazul neexecutarii prestaţiilor la termen datorita terţilor inplicaţi(lipsă energie electrică, lipsă presiune apă, etc.).
Spalatoria LEA CLEAN  nu este considerată răspunzătoare pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul unei comenzi, dacă aceste daune sau pagube sunt generate in urma uneia dintre urmatoarele situaţii:
Forţa Majoră (făra a se limita la aceasta), care include:
– cauze umane: razboaie, revolte civile, revoluţii, starea de asediu, etc.
– cauze naturale: inundaţii, tornade, incendii naturale, cutremure, etc.
RECLAMAŢII
Reclamaţiile se vor inainta telefonic la numerele de contact afişate într-un interval de 12 ore de la momentul livrarii.
   CONFIDENŢIALITATE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Spalatoria LEA CLEAN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Acest regulament are valoare de contract între SPALATORIA LEA CLEAN şi beneficiar considerându-se acceptat de comun acord la momentul primirii bonului de comandă.
LEA CLEAN işi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒